Om Oss

Fampet, grundare till KliMATkassen började sin resa för ca 12 år sedan, långt innan klimatet och det negativa avtrycket vi gör med våra transporter hamnade på allas läppar. 

100% fossilfria leveranser! För oss är det en självklarhet att göra allt vi kan för att minimera vår påverkan på klimatet. Därför kan vi med stolthet säga att samtliga av våra leveranser är fossilfria!

Era åsikter är viktiga för oss och vi vill rikta ett stort tack till alla våra KliMATkassen kompisar! Utan er skulle inte KliMATkassen finnas.

Det är många verksamheter som vill handla mat på ett hållbart sätt utan att påverka klimatet negativt och vår grej är att få det att hända. Därför har vi satsat allt på att göra handlingsprocessen till något riktigt smart och enkelt. Och till råga på allt så använder vi endast miljöbilar med fossilfria bränslen så alla våra leveranser är helt gröna. 

Vår vision är en grönare värld och en hållbar framtid och vi menar att varje minskad körning med fossila bränslen är en klimatvinst i sig.
Därför vill vi uppmuntra fler människor till att välja oss.
Häng gärna med på vad vi hittar på via vår Facebooksida och få tips och inspiration via vårt Instagram-konto.