Om Oss

Fampet, grundare till KliMATkassen började sin resa för ca 10 år sedan, långt innan klimatet och det negativa avtrycket vi gör med våra transporter hamnade på allas läppar. Vår filosofi bygger på att om vi tillsammans, ändrar vårt sätt att handla hem vår mat, till vår modell kan vi göra ett stort avtryck till det bättre för klimatet.

Det är många som vill handla mat på ett hållbart sätt utan att påverka klimatet negativt och vår grej är att få det att hända. Därför har vi satsat allt på att göra handlingsprocessen till något riktigt smart och enkelt. Och till råga på allt så använder vi endast miljöbilar med fossilfria bränslen så alla våra leveranser är helt gröna. 

Vi på KliMATkassen brinner för riktigt god mat och vill att fler ska få upp ögonen för detta fantastiska sätt att handla mat, så att vi tillsammans kan minska avtrycket på vår planet.

Utvecklingen av denna idé har skett i nära samarbete med er konsumenter. Att minska tunga och miljöfarliga transporter med lastbilar i våra bostadsområden som är fulla med barn har stått högt på eran önskelista och vi har lyssnat. Era åsikter är viktiga för oss och vi vill rikta ett stort tack till alla våra KliMATkassen kompisar! Utan er skulle inte KliMATkassen finnas.

Vi på KliMATkassen brinner för mat och vill att fler ska få upp ögonen för detta fantastiska sätt att handla mat, så att vi tillsammans kan minska avtrycket på vår planet. Vår vision är en grönare värld och en hållbar framtid och vi menar att varje minskad körning med fossila bränslen är en klimatvinst i sig.

Därför vill vi uppmuntra fler människor till att välja oss.
Häng gärna med på vad vi hittar på via vår Facebooksida och få tips och inspiration via vårt Instagram-konto.

HÅLLBARHET
Råvarorna i KliMATkassen är valda med omsorg, är av hög kvalitet och uteslutande färska. I möjligaste mån väljer vi svenska råvaror framför importerade. Kött och fågel är alltid svenskt. Vi lovar att vi alltid levererar så hög andel ekologiskt som möjligt. Vegokassen har alltid minst 50 % ekologiska varor.