Så funkar det

När väl KliMATkassen-stationen är på plats får användarna tillgång till alla våra tjänster. Med en av Sveriges största receptbanker så stoltserar vi mer än gärna med våra supergoda färdiga matkassar med tillhörande recept.

Ni får nu också tillgång till vår online-matbutik där ni har möjlighet att komplettera med allt från frukost till hela veckan eller varför inte allt till helgmyset. Företag och föreningar kan nu också välja att abonnera på en superfräsch fruktkorg med det godaste fruktsäsongen har att erbjuda.

Som en extra bonus så har vi även ett samarbete med Schenker, DHL och Bring vilket möjliggör att våra kunder kan skicka och returnera paket i samband med våra leveranser. 

Slipp åka och lämna paket. Ta med matkassen hem efter arbetspasset och middagen är planerad och hemhandlad för hela veckan. Hur smidigt som helst! 

  • Hjälp oss minska miljöfarliga transporter 
  • Vi använder endast miljöklassade fordon
  • Vi installerar KliMATkassen-stationen kostnadsfritt
  • Bidra till att minska matsvinnet
  • Förenkla vardagen med våra beprövade jättegoda recept

Så här funkar tjänsten

När du beställer en matkasse från oss startar du en löpande prenumeration, utan bindningstid. Du kan när som helst byta kasse, pausa eller avboka dina leveranser senast söndag 7-8 dagar innan leverans.

Ingen bindningstid

Om du inte vill ha nästa kasse – avboka den, eller pausa din prenumeration, senast söndag 7-8 dagar innan nästa leverans.

Vad finns i kassen?

Våra matkassar fokuserar i stor utsträckning på rena råvaror. Genom att laga mat från grunden får du bättre koll på vad du äter och möjlighet att lära dig mer om bland annat råvaror, kryddningar och såser.

Ingredienserna i matkassen är alltid planerade för att gå åt under tillagningen av veckans meny. På så sätt sparar vi på jordens resurser!

Grönsaker är en viktig del av en sund och varierad kost och därför får färska grönsaker ett stort utrymme i våra matkassar. Vi väljer säsongsanpassade svenska grönsaker när det finns, men också importerade grönsaker för att kunna erbjuda en variation även under vinterhalvåret.

Vi använder Världsnaturfondens fiskguide och väljer aldrig arter som är rödlistated av WWF. Varje vecka hittar du också en stor del ekologiska varor i matkassen.