Klimatsmarta leveranser!

Så fungerar det

Intresseanmälan

1. Intresseanmälan

Det första ni måste göra är att skicka in en intresseanmälan här.
Företag, organisation, förening eller anställd. Ni är alla välkomna att kontakta oss.

2. Kontakt

Efter intresseanmälan kontaktar vi er och bokar en tid för ett kostnadsfritt besök och tittar på era förutsättningar. Vi ser helst att minst 5 personer skall vara intresserade för att vi skall installera en kostnadsfri KliMATkasse-station.

installation av kyl

3. Installation

När vi vet hur era förutsättningar ser ut kommer vi och installerar KliMATkasse-stationen helt kostnadsfritt.

Namnlöst-9

4. Registrering & Beställning

När KliMATkasse-stationen är installerad och registreringen klar så är ni redo att göra er första beställning. Vi har många olika betalsätt och all betalning görs på hemsidan i samband med beställning. Beställ en matkasse med recept eller handla i butiken. Valet är ditt!

5. Leverans av mat

Varje måndag, tisdag och fredag kommer vår leverans till KliMATkasse-stationen. Stationen förvarar maten och håller den kyld tills det är dags att gå hem för dagen. Gör något roligt med din tid istället för att åka och handla eller vänta på miljöförstörande hemleveranser. Alla våra leveranser görs med miljöbilar som drivs av fossilfria bränslen.

ta med maten hem

6. Ta med maten hem

Det går utmärkt att transportera hem våra matlådor på cykel. Lådan är anpassad för pakethållare och på KliMATkasse-stationen finns spännband för att vara på den säkra sidan. Spara tid och njut av den goda och sunda maten. Hur smidigt som helst!