KliMATkassens familjefavorit

Matkassen som ger dig klassiska smaker med en modern twist. För familjen med lite äldre barn.
 

KliMATkassens familjefavorit

För att göra vardagen enklare har vi tagit fram KliMATkassens Familjefavorit som är fylld med trevliga recept utvalda av vår matkreatör. Här blandas klassisk husmanskost med moderna smaksättningar. Beställ din matkasse online och ta den med dig när du lämnar arbetet på måndag eftermiddag.
 

Enkelt och gott för hela familjen

En förbeställd matkasse gör vardagen roligare och smidigare. Vi har planerat menyn och packat kassen åt dig. Maträtterna ligger på en behaglig nivå med få moment för att du ska spara tid i köket och dessutom är det väldigt goda recept.

Omtyckt och lättlagad!

När du beställer KliMATkassens Familjefavorit får du härlig matinspiration som är framtagen direkt av vår matkreatör. Många maträtter är klassiker som känns igen av såväl stora som små och en del är nya, spännande recept. Matlagningstiden är anpassad, portionerna är välavvägda och det innebär att du får mindre matsvinn. Familjekassen blir därför enkelt en vardagsfavorit.

Alltid färska råvaror

I KliMATkassens matkassar ingår alltid färska råvaror och vi följer säsongen så långt det går. Grönsakerna är färska. Köttet är färskt, svenskt och butiksstyckat. Den färska kycklingen är svensk och den färska fisken kommer från hållbara bestånd. Dessutom får du en riktigt snygg receptfolder skickad till din mail med inspirerande bilder och tips! Det går såklart att lägga till fysisk receptfolder kostnadsfritt men då vi värnar om miljön så förespråkar vi den digitala varianten.